Μόουρα: Να είμαστε έτοιμοι να νιώσουμε την πίεση του Καραϊσκάκης | Epirus World

Μόουρα: Να είμαστε έτοιμοι να νιώσουμε την πίεση του Καραϊσκάκης

Ο άνθρωπος που με δικά του γκολ οδήγησε την Τότεναμ στον περσινό τελικό του Champions League, Λούκας Μόουρα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του ανέφερε τα εξής: «Θυμάμαι τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα στο στάδιο. Ήταν πολύ ζωντανό. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ παραδοσιακή ομάδα. Οι οπαδοί τραγουδούν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, οπότε σίγουρα θα σπρώξουν την ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να νιώσουμε πίεση. Να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι.
Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία, αλλά έχω πίστη στους συμπαίκτες μου και θεωρώ πως μπορούμε να νικήσουμε σε μια δύσκολη και σκληρή έδρα. Μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νιώθουμε όλοι καλά μετά τα τέσσερα γκολ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.
Ευελπιστώ να φτάσουμε πάλι μέχρι τον τελικό, αλλά αυτό χρειάζεται σκληρή και ομαδική δουλειά. Όλη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη για την κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο».Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου