ΠΑΣ Πρέβεζα … όπως παλιά! | Epirus World

ΠΑΣ Πρέβεζα … όπως παλιά!

Η κατάκτηση ενός τίτλου από μόνη της είναι σημαντική για μία ομάδα με την ιστορία του ΠΑΣ Πρέβεζα, ειδικά όταν αυτή έρχεται παίζοντας με αντίπαλο τον Τηλυκράτη Λευκάδος.
Ο ΠΑΣ Πρέβεζα με την νίκη του με 3-1 επί του Τηλυκράτη  στο Super Cup, αλλά και με τις εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια τις προηγούμενες ημέρες,θυμίζει τον παλιό καλό ΠΑΣ Πρέβεζα και δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον.
Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να μην έχει καμία σχέση με το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, ωστόσο τα μέχρι τώρα βήματα της ομάδας κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι, δείχνουν ότι γίνεται δουλειά και πως ο ΠΑΣ Πρέβεζα μπορεί να πρωταγωνιστήσει .
Είναι γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας έχει πάρει σοβαρά το ρόλο της και οι μέχρι τώρα επιλογές της τόσο στο πρόσωπο του προπονητή, όσο και στην επαναλειτουργία της ακαδημίας του ΠΑΣ Πρέβεζα, βάζουν ξανά το «τρένο» στις ράγες της επιτυχίας.
πηγή My preveza.gr 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου