Καιρός: Καταιγίδες και χαλάζι, σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα | Epirus World

Καιρός: Καταιγίδες και χαλάζι, σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Αλλάζει ραγδαία ο καιρός με το σκηνικό να γίνεται πιο χειμωνιάτικο αν και η θερμοκρασία δεν θα πέσει.
Ο καιρός αναμένεται να «χαλάσει» από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου και από τα βορειοδυτικά, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.
Τα φαινόμενα αρχικά θα εντοπίζονται στο Βόρειο Ιόνιο, αλλά βαθμιαία και μέχρι το ξημέρωμα της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου θα επηρεάσουν την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και κατά τόπους τη Μακεδονία.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επηρεαστούν τα περισσότερες ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, με τα φαινόμενα να έχουν κίνηση από τα δυτικά προς τα ανατολικά.
Τις απογευματινές και κυρίως τις βραδινές ώρες της Τρίτης ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Αιγαίο, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών της Χαλκιδικής και των Σποράδων.
Εξαίρεση αποτελούν η Κρήτη και τα Νότια Δωδεκάνησα όπου τα φαινόμενα θα είναι περιορισμένα.
Στο χάρτη του Meteo μπορείτε να δείτε σε ποιες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και σε μεμονωμένες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, αλλά μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου