Το «όχι» του ΠΑΟΚ στην Σπόρτινγκ για τον Φερέιρα | Epirus World

Το «όχι» του ΠΑΟΚ στην Σπόρτινγκ για τον Φερέιρα

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που αποκάλυψαν την Τρίτη (24/9) οι Πορτογάλοι, είναι πραγματικό, όμως η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν αρνητική και δεν υφίσταται κανένα θέμα.
Ο μόνος τρόπος αυτή την στιγμή, μετά την αποκάλυψη των Πορτογαλικών ΜΜΕ, για να πάρει η Σπόρτινγκ τον Αμπέλ Φερέιρα, είναι να καταβάλλει στον ΠΑΟΚ τη ρήτρα των 7.000.000 ευρώ, αλλά και να επιθυμεί ο Πορτογάλος τεχνικός να αφήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και να επιστρέψει στην πατρίδα του αναλαμβάνοντας την ομάδα της Λισαβόνας.
Η Σπόρτινγκ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για να μάθει αν θα άφηνε τον Φερέιρα να επιστρέψει στην Πορτογαλία, όμως η απάντηση των «ασπρόμαυρων» ήταν ευθύς εξαρχής αρνητική και το θέμα τελείωσε προς το παρόν.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του 40χρονου τεχνικού η Σπόρτινγκ είναι διατεθειμένη να δώσει ένα σημαντικό ποσό για να τον πάρει, όχι όμως καλύπτοντας τη ρήτρα του συμβολαίου του.
Όπως γράφεται στην Πορτογαλία στο τριετές συμβόλαιο των δύο πλευρών υπάρχει ρήτρα 7 εκατομμυρίων ευρώ.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου