Το πρώτο φθινοπωρινό μπουρίνι ανέδειξε και τα προβλήματα | Epirus World

Το πρώτο φθινοπωρινό μπουρίνι ανέδειξε και τα προβλήματα


Λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 8ο Δημοτικό, αλλά και άλλα σχολεία του Δήμου Πρέβεζας, θα χρειαστεί να δώσει η νέα Δημοτική Αρχή.
Με τις βροχές τα νερά λιμνάζουν στην είσοδο του σχολείου με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε αυτό να γίνεται πολύ πιο δύσκολη για  μαθητές, γονείς και δασκάλους.

Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στα φρεάτια τα οποία βουλώνουν από τα πλατανόφυλλα, αλλά και στην κλίση του δρόμου, η οποία θα πρέπει να διορθωθεί.
Όμως το μπουρίνι που έπληξε την περιοχή της Πρέβεζας τα ξημερώματα δεν δημιούργησε μόνο αυτό το πρόβλημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήσεις για άντληση υδάτων στο Ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας και την Οδό Σπηλιάδου, όπου και σε αυτά τα σημεία δημιουργούνται συχνά μεγάλα προβλήματα κατά την διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων, ενώ ο Δήμος Πρέβεζας χρειάστηκε να απομακρύνει δένδρα και κλαδιά που έπεσαν στην Λεωφόρο Ιωαννίνων και σε άλλα σημεία της πόλης.

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου