Έλειπαν τα 3/4 της Ηπείρου … | Epirus World

Έλειπαν τα 3/4 της Ηπείρου …

Αρνητικές εντυπώσεις στο μεγαλύτερο ίσως μέρος των φορέων της Ηπείρου, προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και του Υφυπουργού κ. Μάριου Κόνσολα στα Ιωάννινα.
Ο Υπουργός Τουρισμού και ο Υφυπουργός άρχισαν από την Περιφέρεια Ηπείρου τον κύκλο επαφών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού με τις Περιφέρειες όλης της χώρας, στο πλαίσιο των προγραμματικών εξαγγελιών του υπουργού για την σύσταση Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Μωυσή Ελισάφ, φορείς του τουρισμού και θεσμικούς φορείς μόνο από τον Νομό των Ιωαννίνων.
Αυτό είναι και το γεγονός που δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια σε φορείς των άλλων τριών νομών της Περιφέρειας, οι οποίοι δεν κλήθηκαν σε συνάντηση με τον Υπουργό στα Ιωάννινα, σε αντίθεση με φορείς των Ιωαννίνων, όπως για παράδειγμα οι Ξενοδόχοι,  οι οποίοι έχοντας πολυμελή εκπροσώπηση, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα με τον Υπουργό και να του θέσουν όχι ένα, όχι δύο, αλλά δεκαέξι αιτήματα αποκλειστικά και μόνο για τον Νομό Ιωαννίνων.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι συγκεκριμένες συναντήσεις ορίστηκαν από το Υπουργείο Τουρισμού ή την Περιφέρεια Ηπείρου, το σίγουρο είναι ότι Ήπειρος δεν είναι μόνο τα Ιωάννινα και αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό τόσο από τους Υπουργούς που επισκέπτονται την περιοχή, όσο και από την Περιφέρεια Ηπείρου.
πηγή My preveza.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου