Εξαφανίστηκε το 1981 και ο πατέρας της δεν χάνει την ελπίδα να την βρει | Epirus World

Εξαφανίστηκε το 1981 και ο πατέρας της δεν χάνει την ελπίδα να την βρει

Η μικρή Κατρίς Λι είχε εξαφανιστεί πριν από 38 χρόνια μέσα από ένα κατάστημα σε ηλικία δύο ετών. Το περιστατικό είχε συμβεί στο Πάντερμπορν της Γερμανίας, όπου ο πατέρας της Ρίτσαρντς υπηρετούσε στον Βρετανικό στρατό.
Σήμερα η υπόθεση ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, όταν η στρατιωτική αστυνομία απελευθέρωσε έναν πρώην στρατιωτικό ο οποίος είχε συλληφθεί για την εξαφάνιση του παιδιού.
Η αστυνομία όταν συνέλαβε τον άνδρα ανακοίνωσε πως ξεκίνησε έρευνες στον κήπο ενός σπιτιού στο Σουίντον, μία πόλη η οποία βρίσκεται βέβαια 500 μίλια μακριά από το σημείο που εξαφανίστηκε η ΚατρίςΕκπρόσωπος των αρχών ανέφερε πως: «Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος και η Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία θα ενημερώνει την οικογένεια της Λι».
Μιλώντας στη DailyMail ο πατέρας της Κατρίς, Ρίτσαρντ Λι, ανάφερε: «Έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να μη χάνω τις ελπίδες μου. Όταν εξελίξεις σαν τις σημερινές συμβαίνουν, τότε δεν μπορούν να βοηθήσουν, αλλά ελπίζω ότι θα οδηγήσει σε κάποιες απαντήσεις. Δεν πρέπει να κάνουμε υποθέσεις για το άτομο που συνελήφθη, όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθεί ένοχος και όλοι πρέπει να το τηρήσουμε».
Στη συνέχεια τα λόγια του πρώην στρατιωτικού συγκλονίζουν: «Ποτέ δεν πίστευα ότι η Κατρίς είναι νεκρή. Αν δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανή και κάπου εκεί έξω στον κόσμο, δεν θα μπορούσα να συνεχίσω τόσο πολύ σε αυτή την απεγνωσμένη αναζήτηση».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου