Ορκίστηκε Δήμαρχος Ζηρού ο Νίκος Καλαντζής | Epirus World

Ορκίστηκε Δήμαρχος Ζηρού ο Νίκος Καλαντζής



Σε μία σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ζηρού στην Φιλιππιάδα και παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου, η Ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον Νίκο Καλαντζή.
Της τελετής προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε καλό και εποικοδομητικό έργο στη Νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Ζηρού.
Ο Νίκος Καλαντζής στην πρώτη του ομιλία ως επανεκλεγμένος Δήμαρχος Ζηρού ευχαρίστησε τους πολίτες που εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη του, αλλά και όλους όσοι συνέδραμαν ουσιαστικά στο να γίνουν πράξη σημαντικές δεσμεύσεις του κατά την προηγούμενη του θητεία. Ανάμεσα τους, η Περιφέρεια Ηπείρου και προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας, καθώς και Δήμαρχοι όμορων Δήμων με τους οποίους ο Δήμος Ζηρού συνεργάστηκε άψογα στα τελευταία πέντε χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Καλαντζής κατά την ορκωμοσία κάλεσε μαζί του στο ευαγγέλιο και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρη Γιολδάση, δείχνοντας έτσι ένα κλίμα ενότητας αφού ο «Κλεισθένης» οδήγησε το Δήμο Ζηρού στην απόλυτη ισοψηφία, όσων αφορά τον αριθμό των Δημοτικών Συμβούλων των δύο παρατάξεων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.
ΠΗΓΗ - mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου