Η Πρέβεζα που μας εμπνέει! | Epirus World

Η Πρέβεζα που μας εμπνέει!

Μία έκθεση με επίκεντρο την Πρέβεζα και τις ομορφιές της ξεκίνησε δυναμικά την Παρασκευή 23 Αυγούστου στη παραλία μπροστά από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Η ομάδα Ορίζοντες μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πρέβεζα» μας παρουσιάζουν έργα τέχνης με έμπνευση διάφορα σημεία της πόλης μας, την Θάλασσα μας, τους ελαιώνες, τη Νικόπολη κ.α.
Ψαράς που καθαρίζει τα δίχτυα του, πριάρι Αμβρακικού από μέταλλα, Πίνακες από λάδια σε καμβά, ακουαρέλες,πυρογραφία, ψηφιδωτά από κοχύλια κ.α συνθέτουν τις δημιουργίες Πρεβεζάνων καλλιτεχνών που τους εμπνέει η Πρέβεζα!
Ντόπιοι και επισκέπτες που επισκέφθηκαν την έκθεση η οποία θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 29 Αυγούστου, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις δημιουργίες, ενώ τα έργα των καλλιτεχνών θαύμασε και ο νέος Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.
Στα εγκαίνια της έκθεσης φιλοξενήθηκε η μπάντα κρουστών KrotalArta, η οποία χάρισε στο κόσμο μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία.
ΠΗΓΗ - mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου