Ανακοινώσεις από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης και τη ΔΕΥΑΠ για τα προβλήματα στην υδροδότηση | Epirus World

Ανακοινώσεις από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης και τη ΔΕΥΑΠ για τα προβλήματα στην υδροδότηση

Την μείωση της ποσότητας ύδατος στην πηγή του Αγίου Γεωργίου επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ύδρευσης του Δ. Πρέβεζας –Φιλιππιάδας, ενώ παράλληλα κάνει λόγο και για εμφανείς διαρροές στον πυθμένα της υδρομάστευσης.Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει:«Ύστερα από επιτόπιους ελέγχους της τεχνικής υπηρεσίας του Συνδέσμου Ύδρευσης του Δ. Πρέβεζας -Φιλιππιάδας, στην υδρομάστευση-δεξαμενή των πηγών του Αγίου Γεωργίου και παρά τους συνεχόμενους εξαερισμούς που πραγματοποιούνται από το μήνα Μάιο ως το τέλος του μήνα Σεπτεμβρίου, σας γνωστοποιούμε ότι η παροχή της πηγής είναι πάρα πολύ μειωμένη με αποτέλεσμα να μην καλύπτει την αυξημένη κατανάλωση που υπάρχει αυτή την περίοδο. 

Παράλληλα υπάρχουν εμφανείς διαρροές στον πυθμένα της υδρομάστευσης. Ύστερα από αυτά σας γνωρίζουμε ότι είναι πιθανόν να υπάρξει μη προγραμματισμένη έλλειψη νερού.» Την ίδια στιγμή με ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΠ ενημερώνει τους καταναλωτές «ότι τα προβλήματα υδροδότησης που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες οφείλονται στην αναμενόμενη αύξηση του πληθυσμού , τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που αποτελούν ρεκόρ για την περιοχή μας αλλά κυρίως στις μειωμένες ποσότητες νερού που εισρέουν στην δεξαμενή της Νικόπολης από τον Σύνδεσμο Ύδρευσης των πηγών του Αγίου Γεωργίου (βλέπε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου). 

Η ΔΕΥΑΠ καταβάλλει όλες τις δυνατές προσπάθειες για την καλύτερη διαχείριση των υπαρχόντων ποσοτήτων μέσω του συστήματος τηλεελέγχου με σκοπό την μείωση χρόνου έλλειψης νερού εντός του 24ώρου. Έως τώρα έχουν παρατηρηθεί χαμηλές πιέσεις του δικτύου που δεν ξεπερνούν τις 2 ώρες. Η προσπάθειά μας είναι διαρκής και επίπονη προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση ισχύει η προηγούμενη ανακοίνωση για συνετή χρήση του νερού.»
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου