Εθνική μπάσκετ: «Καμπανάκι» με τη Δομινικανή Δημοκρατία και ζόρικη νίκη | Epirus World

Εθνική μπάσκετ: «Καμπανάκι» με τη Δομινικανή Δημοκρατία και ζόρικη νίκη

Μπορεί η Δομινικανή Δημοκρατία να αποτελεί θεωρητικά έναν ζόρικο αντίπαλο για την εθνική Ελλάδας, καθώς της λείπουν και αρκετοί σημαντικοί παίκτες όπως οι Καρλ-Άντονι Τάουνς, Αλ Χόρφορντ και Τζέιμς Φελντέιν, ωστόσο η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να την καταβάλει, στο δεύτερο φιλικό της επί κινεζικού εδάφους, ενόψει του Μουντομπάσκετ 2019.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έδωσε το δικό του σόου, ενώ σημαντική βοήθεια προσέφερε και η φροντ λάιν, για να έρθει η νίκη με 87-75, στον ημιτελικό του τουρνουά «Άτλας» στην πόλη Σουτσόου.
Την πρωτιά στη διοργάνωση η «γαλανόλευκη» θα τη διεκδικήσειαπέναντι στη Βενεζουέλα, στον αυριανό τελικό, που θα γίνει στις 14:30 ώρα Ελλάδας.
Η Εθνική έπαιξε χωρίς τον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και έμεινε στο ξενοδοχείο, ενώ τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ που σημείωσε 26 πόντους, πλαισίωσαν στο σκοράρισμα οι Παπαγιάννης με 12 πόντους, Πρίντεζης με 11 και Παπαπέτρου με 10.
Τα δεκάλεπτα: 24-21, 48-47, 66-61, 87-75
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου