Απόπειρα φόνου Ελληνοκύπριου στη Λεμεσό | Epirus World

Απόπειρα φόνου Ελληνοκύπριου στη Λεμεσό

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε λίγο μετά τις 21:30 χθες το βράδυ στην περιοχή του Ύψωνα, στη Λεμεσό, σύμφωνα με το sigmalive.com
.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, και φορούσαν κράνη, πυροβόλησαν άνδρα, 48 ετών, ενώ μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο, έξω από ταβέρνα, που διατηρούσε η μητέρα του.
Τα δύο πρόσωπα πλησίασαν τον Ελληνοκύπριο, ο συνοδηγός της μοτοσικλέτας κατέβηκε, πυροβόλησε τον άντρα με πιστόλι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον πρώτο πυροβολισμό, το όπλο των δραστών έπαθε εμπλοκή, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να ρίξουν άλλες σφαίρες στο θύμα.
Στη σκηνή εντοπίστηκε κάλυκας, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διευκρινιστεί ο τύπος του όπλου, που χρησιμοποιήθηκε.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Αστυνομία αρχικά το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαγνώστηκε ότι φέρει τυφλό τραύμα πλάτης, όπου σφηνώθηκε η σφαίρα και έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση.
Στη συνέχεια, λόγω επιθυμίας των συγγενών του διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, ότι οι γιατροί, λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, δεν ανέλαβαν την εγχείρηση κι επέστρεψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία και αναμένεται να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Η κατάσταση της υγείας κρίνεται ως σοβαρή και ο ίδιος βρίσκεται σε μερική καταστολή. Οι δράστες παραμένουν άφαντοι, ενώ οι ανακριτές της Αστυνομίας ελέγχουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής και λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες στο ΤΑΕ Λεμεσού.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου