Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα κλοπής από σπίτι στο Πέραμα Ιωαννίνων | Epirus World

Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα κλοπής από σπίτι στο Πέραμα Ιωαννίνων

Συνελήφθησαν, χθες (12-08-2019) αργά το βράδυ στο Πέραμα Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί διαρρήκτες, ηλικίας 47 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό σύλληψης των δραστών, προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση στο R/T Κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων για διάρρηξη σε οικία στο Πέραμα Ιωαννίνων και στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω οι δύο δράστες τη στιγμή που επιχειρούσαν να παραβιάσουν παράθυρο του σπιτιού. 
Παράλληλα, στα πλαίσια της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή στην παραπάνω υπόθεση διάρρηξης, ενός 32χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου