Περιμένοντας τις βάσεις… βγαίνουν τα ενοικιαστήρια… | Epirus World

Περιμένοντας τις βάσεις… βγαίνουν τα ενοικιαστήρια…

Την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής αναμένουν χιλιάδες υποψήφιοι και οι οικογένειές τους για να ξεκινήσουν την προετοιμασία που ισούται με έξοδα για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Οι βάσεις εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα αναμένεται να ανακοινωθούν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και ήδη γίνεται λόγος για μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές, γεγονός που συνδέεται αφενός με τις χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων και αφετέρου με την εισαγωγή εκατό νέων τμημάτων στα μηχανογραφικά. Φέτος οι επιτυχόντες θα είναι περισσότεροι από την προηγούμενη χρονιά κι αυτός είναι ένας ακόμη παράγοντας που θα παίξει τον δικό του ρόλο στην τελική διαμόρφωση των βάσεων.

Τα Γιάννινα αποτελούν μία μεγάλη φοιτητούπολη. Κάθε χρόνο εισρέουν εκατοντάδες νέοι φοιτητές με πρώτο μέλημα δικό τους και των οικογενειών τους την ανεύρεση σπιτιού.

Ήδη τα ενοικιαστήρια παίρνουν θέσεις στα κεντρικά σημεία της πόλης ενώ πανέτοιμα είναι τα γραφεία που παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες.

Παράλληλα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είναι από τα λίγα που διαθέτει την ανάλογη ηλεκτρονική εφαρμογή ώστε να βοηθήσει ιδιοκτήτες αλλά και φοιτητές που αναζητούν σπίτι με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας του.

Τα Γιάννινα είναι μία μεγάλη φοιτητούπολη αλλά σίγουρα δεν ανήκει στην κατηγορία των φτηνών.

Η τιμή γκαρσονιέρας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 270 ευρώ ενώ η τιμή για ένα δυάρι εκτοξεύεται μέχρι και τα 380!

Είναι συνήθως συνυφασμένη με τον χρόνο κατασκευής του σπιτιού αλλά και με την περιοχή.

Αυτό που συνιστάται πάντως είναι καλή αναζήτηση και υπομονή για όλους εκείνους που θα έρθουν με την αγωνία να τακτοποιήσουν τα παιδιά τους.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου