Επίθεση την ώρα της αποκομιδής! | Epirus World

Επίθεση την ώρα της αποκομιδής!

Την επίθεση που δέχθηκαν εργαζόμενοι της καθαριότητας από «αγανακτισμένο» πολίτη καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ του Νομού Πρέβεζας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωση, η επίθεση εκδηλώθηκε την ώρα της αποκομιδής με αποτέλεσμα να προκληθούν και υλικές ζημιές στο απορριμματοφόρο όχημα.
«Το επεισόδιο δεν πήρε παραπέρα έκταση, κάτι που προκλητικά προσπάθησε να επιτύχει ο εν λόγω «αγανακτισμένος» πολίτης, χάρη στην πειθαρχημένη και υπεύθυνη συμπεριφορά των εργαζομένων.  Εργαζόμενοι οι οποίοι δίνουν καθημερινά την μάχη νύχτα –μέρα, κάτω από όποιες συνθήκες, μέσα από τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, μηχανολογικού εξοπλισμού, χωρίς άδειες, χωρίς ρεπό ξεκούρασης και που προσπαθούν να υπηρετούν την ανάγκη για μια καθαρή πόλη, σε μια ιδιαίτερα φορτωμένη τουριστική περίοδο με τεράστιο όγκο δουλειάς», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Ο Σύλλογος επισημαίνει ακόμη την υποχρέωση που έχει η δημοτική αρχή να παίρνει θέση απέναντι σε τέτοιες προσπάθειες και μεθοδεύσεις και να προστατεύει τους εργαζόμενους.
Πηγή - epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου