Τραγωδία στη Μαγιόρκα: Επτά οι νεκροί από την σύγκρουση ελικοπτέρου και αεροσκάφους – Στα θύματα και δύο παιδιά | Epirus World

Τραγωδία στη Μαγιόρκα: Επτά οι νεκροί από την σύγκρουση ελικοπτέρου και αεροσκάφους – Στα θύματα και δύο παιδιά

Επτά νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης ενός ελικοπτέρου με ελαφρύ αεροσκάφος στον αέρα, πάνω από την Μαγιόρκα στην Ισπανία.
Η σύγκρουση έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με όλους τους επιβάτες σε ελικόπτερο και αεροσκάφος, να βρίσκουν τραγικό θάνατο. Αρχικά υπήρξε η πληροφορία για πέντε θύματα, όμως όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί, ανάμεσά τους και δύο ανήλικα παιδιά.

Τα θύματα είναι δύο Ισπανοί άνδρες που βρίσκονταν στο αεροσκάφος, ενώ στο ελικόπτερο βρίσκονταν άλλα πέντε άτομα: ένας πιλότος ιταλικής υπηκοότητας και μια τετραμελής οικογένεια από την Γερμανία, αποτελούμενη από το ζευγάρι και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, η οικογένεια ήθελε να κάνει μια εναέρια εκδρομή στη Μαγιόρκα, αλλά συγκρούστηκε με το αεροσκάφος πάνω από αγροτική περιοχή.
Πηγή: iefimerida.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου