Πήρε νέα αναβολή η παραλαβή της Όασης | Epirus World

Πήρε νέα αναβολή η παραλαβή της Όασης

Από τον Δεκέμβριο του 2018 η οριστική παραλαβή της Όασης «πάει κι έρχεται» στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και η τελευταία απόπειρα απέβη άκαρπη καθώς η συζήτηση δεν άνοιξε καν… Στο σώμα αναγνώστηκαν αποσπάσματα νομικής γνωμοδότησης με βασικό αποδέκτη την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου η οποία οφείλει να απαντήσει σε θέματα που αναδείχθηκαν κατά την προηγούμενη συνεδρίαση και αφορούν ουσιαστικά σε λειτουργικές πλημμέλειες. Στη συνεδρίαση ωστόσο δεν παραβρισκόταν ούτε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων ούτε η Τεχνική Υπηρεσία με αποτέλεσμα η συζήτηση να μην ανοίξει καν, το θέμα να αναβληθεί και ουσιαστικά να παραπεμφθεί στο μέλλον ίσως και στη νέα δημοτική περίοδο.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση, από την πρόεδρο της ΔΗΑΝΕΤΑΙ Γεωργία Γιώτη είχε ζητηθεί γνωμοδότηση σχετικά με το σύννομο της διαδικασίας παραλαβής από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Είναι άγνωστο αν έχει γίνει καθώς στο φάκελο των εισηγήσεων που παρέλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν υπάρχει.

Το θέμα είχε συζητηθεί πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο. Επανήλθε τον Ιούνιο και αναδείχθηκαν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με την θέρμανση και ψύξη του κτιρίου καθώς οι αντλίες που είχαν τοποθετηθεί βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Στη συνεδρίαση είχαν αναδειχθεί και θέματα σχετικά με την ηλεκτρική εγκατάσταση του κτιρίου, το φορτίο και τις αντοχές του δικτύου, για τα οποία δεν υπήρξαν απαντήσεις.

Όλα αυτά έκαναν το σώμα να επιμείνει σε απαντήσεις από την Τεχνική Υπηρεσία.

Ωστόσο φάνηκε πως η παρουσία της Τεχνικής Υπηρεσία δεν είχε διασφαλιστεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρότι το θέμα ήταν εγγεγραμμένο στην ημερήσια διάταξη από την προηγούμενη βδομάδα.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου