Μπάρκας – Μονπελιέ: Όχι από ΑΕΚ σε 5 εκατ. ευρώ | Epirus World

Μπάρκας – Μονπελιέ: Όχι από ΑΕΚ σε 5 εκατ. ευρώ

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας είναι ένας από αυτούς που μπορούν να φέρουν καλή πρόταση στην ΑΕΚ, αφού υπήρξε πριν λίγο καιρό και το ενδιαφέρον της Ρόμα. Οι Ιταλοί, τελικά, αποφάσισαν να μη δώσουν συνέχεια στο θέμα, αλλά στη Γαλλία η Μονπελιέ είναι έτοιμη να το κάνει. Βασικά το έχει κάνει ήδη, αφού στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι έγινε μια πρώτη πρόταση ύψους 4,5 με 5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης (15-20%, με την απάντηση της Ένωσης να είναι αρνητική! Σύμφωνα με όσα λένε οι Γάλλοι, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται, πράγμα που σημαίνει ότι η Μονπελιέ, η οποία ψάχνει για τερματοφύλακα, είναι πιθανό να επανέλθει με μεγαλύτερη προσφορά.
Θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη, πάντως, αν θέλει να έχει ελπίδες να αποκτήσει τον Μπάρκα, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι το προηγούμενο διάστημα είπαν «όχι» και σε πρόταση (άλλης ομάδας) που έφτανε στα 6 εκατ. ευρώ. Πράγμα που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα συζητήσει σοβαρά το να πουλήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα με ένα ποσό που θα είναι στα 10 εκατ. ευρώ. Μίνιμουμ 8.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου