Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 48ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα | Epirus World

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 48ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 48ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. 
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν: 

  • Το Σάββατο (10-08-2019) το βράδυ στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ένας 50χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ζακύνθου καθώς και διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.
  • Την Κυριακή (11-08-2019) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
  • Την Κυριακή (11-08-2019) το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 51χρονη ημεδαπή, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, η 51χρονη, βραδινές ώρες της 10-08-2019, εισήλθε σε εμπορικό κατάστημα στην Πρέβεζα και αφαίρεσε το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα. Στην κατοχή της 51χρονης βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.
  • Την Κυριακή (11-09-2017) το βράδυ στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 56 και 57 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι όπως διαπιστώθηκε σε ελέγχους  που πραγματοποιήθηκαν με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου