Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο | Epirus World

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. 
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν: 

  • Xθες (05-08-2019) το πρωί στην παραλία Κερέτζας Βαλανιδοράχης Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου Πρέβεζας, πέντε άτομα, ένας 45χρονος ημεδαπός και τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 42, 50, 50 και 42 ετών, διότι στο πλαίσιο ελέγχων σε τουριστικές  και παραλιακές περιοχές, κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να έχουν προβεί στην ανωτέρω περιοχή στην εγκατάσταση –κατά περίπτωση- αυτοκινούμενων - ρυμουλκούμενων τροχόσπιτων καθώς και σκηνών.
  • Χθες (05-08-2019) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία 40χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, ποινής φυλάκισης επτά (7) μηνών, για πλαστογραφία και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.
  • Χθες (05-08-2019) το βράδυ στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης καθώς και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
  • Σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων στην Άρτα. Συγκεκριμένα, ο δράστης, την 02-04-2019 και την 10-07-2019, προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ εισήλθε στα σπίτια των δύο ηλικιωμένων γυναικών και προφασιζόμενος βλάβη του δικτύου και τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, τις έπεισε να συγκεντρώσουν τα χρήματα και τα κοσμήματά τους εντός υφάσματος για δήθεν προστασία τους και στη συνέχεια αποσπώντας την προσοχή τους, τα αφαίρεσε. 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου