Συνεχίζει την ανοδική της πορεία στην παγκόσμια κατάταξη η Δέσποινα Παπαμιχαήλ | Epirus World

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία στην παγκόσμια κατάταξη η Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κέρδισε άλλες 65 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, συνολικά 168 θέσεις στις 2 τελευταίες εβδομάδες, και σημείωσε νέο career high, φτάνοντας συγχρόνως πολύ κοντά στην πρώτη της είσοδο στο Top 300!

Μετά από τις δυο καλύτερες εβδομάδες της καριέρας της, με τους συνεχόμενους τίτλους σε διοργανώσεις 25.000 δολαρίων στο Getxo της Ισπανίας και στo Aschaffenburg της Γερμανίας, η Παπαμιχαήλ συνεχίζει την εντυπωσιακή της άνοδο και στην παγκόσμια κατάταξη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η 26χρονη Ελληνίδα «αναρριχήθηκε» στο Νο. 367 από το Νο. 470, αφήνοντας πίσω της 103 θέσεις. Σήμερα, βελτίωσε το career high της, καθώς κέρδισε ακόμα 65 θέσεις και έφτασε στο Νο. 302!

Μετά από ολιγοήμερες διακοπές, τις οποίες άξιζε και με το παραπάνω μετά από το σερί 10 διαδοχικών νικών σε τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF, η Δέσποινα αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα χωμάτινο «25άρι» τουρνουά, στο Λας Πάλμας της Ισπανίας.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί, καθώς και να εξασφαλίσει την πρώτη της είσοδο στις καλύτερες 300 παίκτριες του κόσμου.

πηγή: tennisnews.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου