Οι… τριτοτέταρτοι και η Ντόρα! | Epirus World

Οι… τριτοτέταρτοι και η Ντόρα!

Το μεγάλο και έντονο ενδιαφέρον από την προεκλογική περίοδο απουσίαζε ωστόσο δεν έλειψαν τα ευτράπελα.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά είναι η προσπάθεια που έγινε από γαλάζιο υποψήφιο της Πρέβεζας να παρέμβουν υπέρ του διάφορα κομματικά στελέχη εξ Αθηνών.

Τριτοτέταρτοι….

Νυν και πρώην βουλευτές που σε ένα διάλειμμα της δικής τους εκστρατείας μεταξύ Κηφισιάς, Πεντέλης και Περιστερίου έκαναν και μία παρέμβαση για τον υποψήφιο της Πρέβεζας.

Που αν δεν ένιωθε ανασφάλεια –πολιτική- μάλλον δεν θα επεδίωκε δηλώσεις στήριξης εξ Αθηνών.

Το καλύτερο όμως είναι αυτό που συνέβη λίγες ώρες πριν πέσει η προεκλογική αυλαία.

Εκεί που είχε εξαντλήσει την λίστα των τριτοτέταρτων χτύπησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρώην υπουργός έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Ράδιο Πρέβεζα, μίλησε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και για τα μείζονα θέματα που θα αντιμετωπιστούν μετά τις εκλογές και δεν ξέχασε να αναφερθεί στις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με την Ήπειρο.

Και με λίγους Ηπειρώτες.

Ένας απ΄αυτούς είναι ο Σπύρος Κυριάκης υποψήφιος βουλευτής, με τον οποίο γνωρίζετε επί πολλά χρόνια και φυσικά του έστειλε τις ευχές της για την εκλογή του.

«Αν έχεις έναν φίλο Ηπειρώτη, τον έχεις για όλη σου τη ζωή» είπε η Ντόρα σίγουρη ότι την Κυριακή το βράδυ και ο φίλος της στην Πρέβεζα θα έχει πάρει τον δρόμο προς την Βουλή.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου