Γιάννενα: Βανδαλισμοί στα εκλογικά κέντρα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ | Epirus World

Γιάννενα: Βανδαλισμοί στα εκλογικά κέντρα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ

Βανδαλισμοί στα εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας ή πολύ νωρίς το πρωί. Και τα δύο εκλογικά κέντρα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα. Παρόλα αυτά οι άγνωστοι έδρασαν ανενόχλητοι και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την αστυνομία, γεγονός που προκαλεί εντύπωση και εγείρει πολλά ερωτήματα. Οι βανδαλισμοί είναι σαφώς περισσότεροι και μεγαλύτεροι στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο οι άγνωστοι περιέλουσαν με μαύρα χρώματα. Το ίδιο συνέβη και στο εκλογικό του ΚΙΝΑΛ αλλά σε πιο περιορισμένη έκταση.

Ο βανδαλισμός έγινε αντιληπτός νωρίτερα όταν στελέχη των κομμάτων έφτασαν για να ανοίξουν τα γραφεία και να δρομολογήσουν το πρόγραμμα της ημέρας.
Ήδη για τις ενέργειες των αγνώστων ενημερώθηκε η αστυνομία.
Πρόκειται για πράξεις άγνωστες στην τοπική πολιτική ζωή που δεν είχαν καταγραφεί ούτε σε περιόδους σφοδρής κομματικής αντιπαράθεσης.
Είναι απολύτως καταδικαστέες και αποτελούν πλήγμα στη δημοκρατία και στο ομαλό προεκλογικό κλίμα που επικράτησε μέχρι σήμερα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου