Ένα λαμπρό μέλλον διαγράφεται για την Κατερίνα Σακκά και την Λαμπρινή Γεωργαντά | Epirus World

Ένα λαμπρό μέλλον διαγράφεται για την Κατερίνα Σακκά και την Λαμπρινή Γεωργαντά

Πρωταθλήτριες Ελλάδας στο Beach Volley αναδείχθηκαν η Κατερίνα Σακκά και η Λαμπρινή Γεωργαντά. Τα δύο κορίτσια αν και δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθησαν στην Κυανή Ακτή της Πρέβεζας, αφού έχασαν 2-1 σετ τον πρώτο αγώνα, τελικά ήταν εκείνες που γέλασαν τελευταίες …

Η ήττα που υπέστησαν με το καλημέρα στη διοργάνωση δεν τους έριξε το ηθικό  και συνέχισαν αήττητες μέχρι τον τελικό , νικώντας με 2-0 σετ όλες τις ομάδες που βρέθηκαν στο δρόμο τους!

Σε ένα γήπεδο γεμάτο θεατές 9.00 το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουλίου, υπό το φως των προβολέων τα κορίτσια είπαν την τελευταία τους λέξη και σφράγισαν τη νίκη επικρατώντας με 2-0 σετ της ομάδας από το Ρέθυμνο Δαβαρία Ι. – Εφεντάκη Β.

Οι δίδυμες αδελφές Λιέπουρη Ειρήνη και Ισιδώρα από την Αθήνα ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Επόμενη πρόκληση για το δίδυμο Γεωργαντά -Σακκά οι τελικοί under -19 στο όμορφο νησί της Ρόδου στις 2-4 Αυγούστου.

Στα αγόρια οι φετινοί πρωταθλητές είναι από την Κω, Θανόπουλος Κ.- Κυπριώτης Σ. που επικράτησαν με 2-0 σετ των Πατλάκα Δ.-Σισμανίδη Π. από την Αλεξανδρούπολη. Ενώ την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Θεοδωρακόπουλος Κ.- Πετρόπουλος Λ. από την Πάτρα.
Ένα όμορφο αθλητικά διήμερο όχι μόνο από αθλητικές παρουσίες αλλά και των χορηγών του club beach volley ERMIS, των παιδιών των ακαδημιών του συλλόγου , που βοήθησαν ακούραστα στην διοργάνωση, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Οι αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά από το artTV την τελευταία μέρα, ώστε όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να είναι στα γήπεδα να τους παρακολουθούσαν από την τηλεόραση.
Το Club Beach Volley Πρέβεζας «Ερμής» ευχαριστεί  τους συνδιοργανωτές, την Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας, τον Δήμο Πρέβεζας και το Φιλαθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Πρέβεζας για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου