Στις… παρυφές του καύσωνα η Ήπειρος! | Epirus World

Στις… παρυφές του καύσωνα η Ήπειρος!

Στις… παρυφές του καύσωνα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες η Ήπειρος καθώς είναι από τις περιοχές της χώρας όπου θα επηρεαστούν λιγότερο από το πρώτο θερμό κύμα του καλοκαιριού. Ο υδράργυρος θα είναι σταθερά σε υψηλά επίπεδα όμως δεν θα ξεπεράσει τους 38 βαθμούς όπως αναμένεται να συμβεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Μάλιστα την Πέμπτη και την Παρασκευή, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά  αναμένεται να σημειωθούν και τοπικές βροχές ενώ από την Παρασκευή σε ολόκληρη την Ήπειρο θα υπάρξει σταδιακή υποχώρηση των υψηλών θερμοκρασιών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γενικές καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο υδράργυρος διατηρείται σε υψηλά επίπεδα στο μεγαλύτερο μέρος του 24ωρου θα κάνουν εντονότερο το αίσθημα της ζέστης.

Αυτό θα συμβεί περισσότερο στις παραλιακές περιοχές της Ηπείρου.

Ζεστή ημέρα για το μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου ήταν και η Τρίτη με την υψηλότερη θερμοκρασία -36 βαθμοί Κελσίου- να σημειώνεται στην Αγία Κυριακή και την Ζίτσα.

Στους 35 έφτασε στα Γιάννινα, την Άρτα και την Κόνιτσα, 33 στην Ηγουμενίτσα, 32 στην Πρέβεζα ενώ το Μέτσοβο ήταν και πάλι το πιο δροσερό καθώς η υψηλότερη θερμοκρασία έφτασε μόλις στους 26 βαθμούς Κελσίου.  
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου