Άλλες τρεις παραστάσεις στην αρχαία Δωδώνη | Epirus World

Άλλες τρεις παραστάσεις στην αρχαία Δωδώνη

Με τρεις ακόμη μεγάλες παραγωγές, συνεχίζεται το 3ο Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, ο σημαντικός θεσμός του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων και του Δήμου Ιωαννιτών, που και φέτος υλοποιείται στο διεθνώς αναγνωρισμένο τοπόσημο, το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης.

Στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ανακοινώνει πως έχει ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις «Ίων» του Ευριπίδη, «Αντιγόνη» του Σοφοκλή και «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» του Ευριπίδη.



29 Ιουλίου:

Το έργο «Ίων» του Ευριπίδη, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, ανεβαίνει στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 21.00, από το Θέατρο Άλφα – Ιδέα. Τον Ίωνα και 7 ακόμα ρόλους, ερμηνεύει ο περσινός νικητής του Βραβείου «Δημήτρης Χορν», Κωνσταντίνος Μπιμπής. Στο ρόλο της Κρέουσας η Δήμητρα Χατούπη. Μαζί τους, δημιουργώντας ένα ζωντανό ηχοτόπιο, ο κορυφαίος μουσικός κρουστών Νίκος Τουλιάτος.

Τιμές εισιτηρίων: 14 ευρώ κανονικό και 10 ευρώ μειωμένο.



3 Αυγούστου:

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, ανεβαίνει στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης, το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 21.00, σε μετάφραση Δημήτρη Δημητριάδη και σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου, από την «Ομάδα Σημείο Μηδέν». Παίζουν οι ηθοποιοί: Έβελυν Ασουάντ, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Έλλη Ιγγλίζ, Ανδρομάχη Φουντουλίδου, Γιάννης Γιαραμαζίδης, Ρόζυ Μονάκη, Στέλιος Θεοδώρου – Γκλίναβος.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.



7 Αυγούστου:

Το έργο «Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, ανεβαίνει στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 21.00, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας (ΚΘΒΕ) σε νέα μετάφραση Παντελή Μπουκάλα και σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού. Η Ανθή Ευστρατιάδου που τιμήθηκε με το 11ο «Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη» για την θεατρική περίοδο 2016 θα ερμηνεύσει το ρόλο της Ιφιγένειας. Παίζουν: Γιώργος Γλάστρας (Αγαμέμνων), Γιώργος Καύκας (Πρεσβύτης), Νικόλας Μαραγκόπουλος (Μενέλαος), Θανάσης Ραφτόπουλος (Αχιλλέας), Χρίστος Στυλιανού (Αγγελιοφόρος), Μαρία Τσιμά (Κλυταιμήστρα).

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ κανονικό και 10 ευρώ μειωμένο.



Προπώληση εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις: Κιόσκι Κεντρικής Πλατείας (12.00-15.00 και 19.00-21.30).

Πληροφορίες: Γραφεία ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (Παπάζογλου 5 – Αρχοντικό Πυρσινέλλα, τηλ. 2651025670, ώρες γραφείου).  
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου