Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ | Epirus World

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής και με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου αναρτήθηκαν από την ΕΕΤΑΑ οι προσωρινοί πίνακες αιτούντων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών καθώς και πίνακας απορριφθέντων για τους παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Οι αιτούντες μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους (προσωρινά αποτελέσματα) στην ειδική εφαρμογή, των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), με τη χρήση του ΑΦΜ τους και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης, που έχουν λάβει με την ολοκλήρωση της αίτησής τους.

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών και επί των Πινάκων Απορριφθέντω μπορούν να υποβληθούν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ ως εξής: Οι αιτούντες θα εισάγουν στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ το ΑΦΜ τους και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης και θα υποβάλλουν το «Έντυπο Ένστασης» με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο PDF.
Με την ολοκλήρωση της υποβολής της Ένστασης και των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο PDF θα λάβει σχετική ηλεκτρονική ενημέρωση. Ημερομηνίες ηλεκτρονικής υποβολής ενστάσεων: 13/7/2019 έως 17/7/2019 και μέχρι τις 24:00.
Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται και δεν γίνονται αποδεκτές. Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.).
Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται και να συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικό σε μορφή PDF. Ενστάσεις ασαφείς ή δικαιολογητικά χωρίς έντυπο ένστασης ή χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία δεν θα γίνονται αποδεκτές.
Οριστικά Αποτελέσματα
Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των ωφελουμένων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα. Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr)στις21/7/2019. Η είσοδος στην εφαρμογή θα απαιτεί τον ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης.Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί τουπαιδιού.Στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία της/του ωφελούμενης/ου, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης»(Voucher). Οι ενδιαφερόμενοι θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ.
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι που έχουν καταθέσει αίτηση για τους Παιδικούς - Βρεφονηπιακούς Σταθμούς & ΚΔΑΠ ΜΕ.Α του Δήμου Ιωαννιτών και επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, μπορούν να απευθυνθούν στη διεύθυνση του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών (Αβέρωφ 6, 3ος όροφος, γραφείο 5, Αθ. Γκουγιάννος & Κατσουλίδη Μαρίνα, τηλ: 26510 54405 & 54407).
Οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων αναμένεται να ανακοινωθούν την Κυριακή 21 Ιουλίου.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου