Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στον Ελ Αραμπί | Epirus World

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στον Ελ Αραμπί

Μια ανάσα από το να αποκτήσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει και την «τρύπα» που έχει στη θέση του σέντερ φορ.
Όπως προκύπτει από τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ο Μαροκινός φορ έχει απορρίψει τις προτάσεις που είχε από αραβικούς συλλόγους, όπως η Αλ Γκαράφα και η Ιτιχάντ Καλμπα, ώστε να επιστρέψει στην Ευρώπη.
Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής -με γαλλικό διαβατήριο- είχε ζητήσει χρόνο για να «ζυγίσει» τις προτάσεις που είχε και όλα δείχνουν πως πιάνει Λιμάνι. Και με τα 178 γκολ σε 315 παιχνίδια στην καριέρα του είχε αρκετές μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού.
Η Τραμπζονσπόρ τον διεκδίκησε με συμβόλαιο 1,2-1,3 εκατ ευρώ και μπόνους επίτευξης τερμάτων, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», όμως ο Ολυμπιακός έχει πάρει την... pole position για την απόκτησή του.
Οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα με την προσθήκη του επιθετικού, ώστε να προστεθεί αμέσως στην προετοιμασία και να είναι έτοιμος να βοηθήσει στα προκριματικά του Champions League κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου