Νέα ήττα και όγδοη θέση για την Εθνική Γυναικών στο πόλο | Epirus World

Νέα ήττα και όγδοη θέση για την Εθνική Γυναικών στο πόλο

Στην όγδοη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που γίνεται στη Νότια Κορέα τερμάτισε η εθνική Ελλάδας στο πόλο Γυναικών, καθώς έχασε από την Ολλανδία με 11-9, στον αγώνα κατάταξης που έκλεισε και για τις δύο ομάδες του τουρνουά. Αυτό είναι το δεύτερο χειρότερο πλασάρισμα της στον θεσμό, στην ιστορία της.
Μετά από το χρυσό μετάλλιο του 2011 στην Κίνα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει δύο έκτες θέσεις, μια έβδομη το 2017 και μια όγδοη πλέον το 2019, την οποία είχε λάβει και το 2007 στη Μελβούρνη, ενώ η χειρότερη της είναι η ένατη του 2003 στη Βαρκελώνη.
Το σύνολο του Γιώργου Μορφέση δεν κατάφερε να πετύχει κανένα τέρμα στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης, ό,τι δηλαδή συνέβη και με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου στα ματς με Ιταλία και Αυστραλία.
Για την Ελλάδα πλέον στόχος είναι οι διοργανώσεις του Ιανουαρίου και τον Μαρτίου, στο Ευρωπαϊκό και στο προ-Ολυμπιακό, όπου θα παλέψει για ένα «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου