Ναδάλ: Μερικές φορές είναι επικίνδυνος ο Κύργιος | Epirus World

Ναδάλ: Μερικές φορές είναι επικίνδυνος ο Κύργιος

Για το χτύπημα του Νίκου Κύργιου που πήγε στο στήθος του Ραφαέλ Ναδάλ, μίλησε ο Ισπανός τενίστας.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Το θέμα δεν είναι τι αισθάνομαι ή τι δεν αισθάνομαι. Το θέμα είναι ότι είμαστε σε άθλημα που έχει σχέση με σεβασμό και με το να παίζεις δίκαια όλη την ώρα. Δεν λέω ότι ο Νικ κάνει πράγματα για να ενοχλήσει τον αντίπαλο, αλλά μερικές φορές είναι επικίνδυνος. Όταν χτυπάει την μπάλα έτσι είναι επικίνδυνο. Δεν είναι επικίνδυνο για εμένα, αλλά για τον επόπτη, για τον κόσμο. Όταν χτυπάς την μπάλα έτσι, δεν ξέρεις πού θα πάει.
Ξέρω ότι είναι μεγάλο ταλέντο, αλλά είμαι κι εγώ επαγγελματίας. Ξέρω ότι όταν χτυπάς έτσι την μπάλα, μπορεί να πάει οπουδήποτε. Αυτή τη φορά πήγε μέσα, σχεδόν με χτύπησε, κανένα πρόβλημα. Είμαι επαγγελματίας και ξέρω να την αποφύγω. Άλλη φορά, όμως, θα πάει πίσω και θα είναι επικίνδυνη στιγμή για τον επόπτη. Αν χτυπήσει, για παράδειγμα, μάτι, θα υπάρχει πρόβλημα. Αυτό είναι όλο. δεν είναι ότι έχω νευριάσει μαζί του. Είναι ότι θέλω να παίξω αγώνα τένις. Μερικές φορές είναι δύσκολο».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου