Πρωτιά για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων… Κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης διακίνησης επιβατών | Epirus World

Πρωτιά για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων… Κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης διακίνησης επιβατών

Πριν από λίγα μόλις χρόνια θα έμοιαζε απίστευτο.. Ίσως και ανέφικτο. Να όμως που συνέβη. Το αεροδρόμιο Ιωαννίνων είναι αυτό που κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης διακίνησης επιβατών κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Στο διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι και το τέλος Ιουνίου ο τοπικός αερολιμένας διακίνησε 59.655 επιβάτες, δεκατρείς περίπου χιλιάδες περισσότερους από ότι την προηγούμενη χρονιά. Τα στοιχεία αυτά ανακοινώθηκαν επίσημα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και είναι η πρώτη φορά όπου το αεροδρόμιο Ιωαννίνων φιγουράρει στην κορυφή, αποτέλεσμα βέβαια της δουλειάς που προηγήθηκε τόσο για την δρομολόγηση πτήσεων όσο και για τον εκσυγχρονισμό του.

«Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για το ά εξάμηνο ( Ιανουαρίου – Ιουνίου ΄19 ), ο αερολιμένας που είχε το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης διακίνησης επιβατών είναι το αεροδρόμιο Ιωαννίνων με άνοδο 28,8%, (διακίνησε 59.655 επιβάτες το α΄ εξάμηνο του ΄19 έναντι 46.309 το αντίστοιχο διάστημα του ΄18)», τονίζεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα για την αεροπορική κίνηση και τα στατιστικά του πρώτου εξαμήνου.
Το αεροδρόμιο Καστελόριζου κατέγραψε άνοδο επιβατικής κίνησης 24,9%, (διακίνησε 2.057 επιβάτες έναντι 1.647 το περσινό διάστημα).
+24,8% αύξηση επιβατών είχε το αεροδρόμιο Αστυπάλαιας καθώς διακίνησε 4.898 επιβάτες το ά εξάμηνο του 2019, έναντι 3.926 επιβατών που είχε διακινήσει το 2018.
  ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ Α/Δ  ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Α΄ 6ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2019
  • ΙΩΑΝΝΙΝΑ 59.655 επιβάτες          +28,8%
  • ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ  2.057 επιβάτες          +24,9%
  • ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ 4.898 επιβάτες         +24,8%
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου