Όλα έτοιμα για το 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας - Οι όμιλοι και το πρόγραμμα | Epirus World

Όλα έτοιμα για το 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας - Οι όμιλοι και το πρόγραμμα

Την ερχόμενη Παρασκευή 12/07/2019 ξεκινάει η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στην Πρέβεζα, η οποία θα διαρκέσει τρεις μέρες και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του μπασκετικού κοινού και όχι μόνο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν τις απογευματινές ώρες στα γήπεδα μπάσκετ "Στάθης Παρούσης" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες  κατασκευής των γηπέδων.





Μάλιστα η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Οι δηλώσεις για το 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας έκλεισαν!!!
Οι ομάδες την φετινή χρονιά έφτασαν τις 80 σε όλες τις κατηγορίες με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες. Έχοντας φτάσει αισίως στην 8η συνεχόμενη χρονιά, το Τουρνουά μας δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες μπασκετικές διοργανώσεις της χώρας, προσεκλύοντας κάθε χρόνο φίλους και φίλες του αθλήματος από κάθε γωνιά της χώρας.
Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι φέτος συμμετέχουν ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Αγρίνιο, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Πάτρα και πολλές άλλες πόλεις της Ελλαδας. Οι συμμετοχές των ομάδων αυτών εκτός του γεγονότος ότι ανεβάζουν το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης, μας γεμίζουν με περισσότερες υποχρεώσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του τόπου μας και του Τουρνουά.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που συνεισέφεραν τα μέγιστα στην διεξαγωγή του 8ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας.
Ευχαριστούμε τους επίσημους προσκεκλημένους από το χώρο του μπάσκετ που θα δώσουν και φέτος το "παρών" στο Τουρνουά μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς μας (Κορπή, Andromeda Group, Onirome) που βοήθησαν σημαντικά στο να φέρουμε εις πέρας την φετινή διοργάνωση.
Ευχαριστούμε τους λοιπούς χορηγούς μας (Sofita Hotel, φροντιστήριο ξένων γλωσσών ABC - Δέσποινα Παπαγεωργίου, Ασφάλειες Ιωάννου, εμπόριο ποτών Καββαδάς, Τσέρκι, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Πυθαγόρας,τους χώρους εστίασης Τρελή Γαρίδα, Αλάτι και η Ψαθα, τα ξενοδοχεία Preveza City, Dioni Hotel, Margarona Royal και Daluz Hotel) που κάλυψαν λειτουργικές ανάγκες του Τουρνουά μας.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας (Gosports,Τοπική Φωνή, Prisma 91,6, Art TV, Preveza deejay 93,4, Nextpost, Prevezatoday, Hpeiros.gr, Atpreveza, Prevezabest, Lefkadatoday) που βοήθησαν σημαντικά στην διάδοση του Τουρνουά σε όλη την Ελλάδα.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Πρέβεζας για την παραχώρηση των γηπέδων μπάσκετ "Στάθης Παρούσης" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.
Ευχαριστούμε τους φυσικοθεραπευτές Πρέβεζας Αθανάσιο Φονταρά, Νίκο Καβάγια και Αναστάσιο Αμάραντο που θα καλύψουν ιατροφαρμακευτικά και την φετινή διοργάνωση.
Ευχαριστούμε θερμά τους βουλευτές Πρέβεζας Κωνσταντίνο Μπάρκα και Στέργιο Γιαννάκη για την έμπρακτη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον συνδιοργανωτή της φετινής διοργάνωσης Περιφέρεια Ηπείρου (Π.Ε. Πρέβεζας) και ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Ευστράτιο Ιωάννου για την πολυετή προσφορά του στην διοργάνωσή μας. Η στήριξή της Περιφέρειας Ηπείρου (Π.Ε. Πρέβεζας) μας βοηθάει στην προσέλκυση ομάδων από διάφορες περιοχές της Ελλάδος και στην διαφήμιση της Πρέβεζας σε κάθε γωνιά της χώρας."
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου