Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας: Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020!!! | Epirus World

Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας: Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020!!!

Το Τουρνουά μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας μετράει αισίως 8 χρόνια ζωής. Μέσα σε αυτά τα οκτώ χρόνια εξελίχθηκε σε ένα καταξιωμένο Τουρνουά που προσελκύει κάθε χρόνο εκατοντάδες φίλες και φίλους του αθλήματος.

Πρωταρχικός στόχος της διοργανώτριας αρχής από τον πρώτο χρόνο του Τουρνουά ήταν να δώσει την δυνατότητα σε άτομα κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν και να απολαύσουν μία  μπασκετική γιορτή σε ένα πανέμορφο μέρος δίπλα από την θάλασσα, στα γήπεδα μπάσκετ "Στάθης Παρούσης" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Επιπλέον, μέσω των μεγάλων ονομάτων από τον χώρο του αθλητισμού που μας τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους, επιδιώκουμε να προσεκλύσουμε αθλητές και αθλήτριες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς και να αναδείξουμε τις ομορφιές της Πρέβεζας.

Το 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας απέδειξε περίτρανα ότι οι ανωτέρω στόχοι που θέσαμε από την πρώτη χρονιά επετεύχθησαν στο έπακρο, ανεβάζοντας τον πήχυ ψηλά και γεμίζοντάς μας περισσότερες υποχρεώσεις. 

Οι ομάδες την φετινή χρονιά έφτασαν τις 80 σε όλες τις κατηγορίες με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες. Δικαίως, λοιπόν, το τουρνουά μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες μπασκετικές διοργανώσεις της χώρας, προσεκλύοντας κάθε χρόνο φίλους και φίλες του αθλήματος από κάθε γωνιά της χώρας.

Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι φέτος συμμετείχαν ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Αγρίνιο, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Πάτρα και πολλές άλλες πόλεις τη Ελλαδας.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που συνεισέφεραν τα μέγιστα στην διεξαγωγή του 8ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας.

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό που παρευρίσκονταν καθημερινά στα γήπεδα μπάσκετ " Στάθης Παρούσης" του Δημοτικού κολυμβητηρίου Πρεβεζας, γεμίζοντας ασφυκτικά τις κερκίδες.

Ευχαριστούμε τους επίσημους προσκεκλημένους από το χώρο του μπάσκετ που θα έδωσαν και φέτος το "παρών" στο Τουρνουά μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς μας (Κορπή, Andromeda Group, Onirome) που βοήθησαν σημαντικά στο να φέρουμε εις πέρας την φετινή διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τους λοιπούς χορηγους μας (Sofita Hotel, Ασφάλειες Ιωάννου, φροντιστήριο ξένων γλωσσών ABC - Δέσποινα Παπαγεωργίου, εμπόριο ποτών Καββαδάς, Τσέρκι, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Πυθαγόρας,Τρελή Γαρίδα, Αλάτι, η Ψαθα, Preveza City, Dioni Hotel, Margarona Royal, Daluz Hotel) που καλυψαν λειτουργικές ανάγκες του Τουρνουά μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας (Gosports,Τοπική Φωνή, Prisma 91,6, Art TV, Preveza deejay 93,4, Nextpost, Prevezatoday, Hpeiros.gr, Atpreveza, Prevezabest, Lefkadatoday)  που βοήθησαν σημαντικά στην διάδοση του Τουρνουά σε όλη την Ελλάδα. Ιδιατέρως ευχαριστούμε τους Αλεξάνδρα Ζιώγα, Βασίλη Κούρκουλα, Δημήτρη Πάτση και Παναγιώτη Τσόγκα που καθημερινά κάλυπταν δημοσιογραφικά το Τουρνουά.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πρέβεζας για την παραχώρηση ων γηπέδων μπάσκετ "Στάθης Παρούσης" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Ευχαριστούμε τους φυσικοθεραπευτές Πρέβεζας Αθανάσιο Φονταρά, Νίκο Καβάγια και Αναστάσιο Αμάραντο που κάλυψαν ιατροφαρμακευτικά και την φετινή διοργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους βουλευτές Πρέβεζας Κωνσταντίνο Μπάρκα και Στέργιο Γιαννάκη για την έμπρακτη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά τον συνδιοργανωτή της φετινής διοργάνωσης Περιφέρεια Ηπείρου (Π.Ε. Πρέβεζας) και ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Ευστράτιο Ιωάννου για την πολυετή προσφορά του στην διοργάνωσή μας. 

Ευχαριστούμε θερμά τους δεκάδες εθελοντές μας που βοήθησαν τα μέγιστα στην διεκπεραίωση της φετινής διοργάνωσης. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους Γιωργο Ζαφείρη και Γκέκα που για ενα μήνα εργάζονταν καθημερινά στα γήπεδα, ούτως ώστε αυτά να είναι έτοιμα τις ημέρες του τουρνουά. Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας και ιδιαιτέρως τον Στέφανο Ντόντη, την Ζένια Γιοβανουδα, τον Σπύρο Μπουτόπουλο, τον Αλέξανδρο Λιόντο, τον Σπύρο Λαινά, την Μελίνα Παπασταύρου, την Όλγα Σουλιώτη, την οικογένεια Μίχου, τον Σπυρο Πολίτη, τον Δημήτρη Καραστάθη, τον Αντι, την Δανάη Σουλιώτη και πολλούς άλλους φίλες και φίλους που βοήθησαν οργανωτικά στην φετινή διοργάνωση.





Τέλος, την φετινή χρονιά υστερούσαμε στο οργανωτικό κομμάτι καθώς δεν ήταν κοντά μας ο κύριος Θόδωρος και είμαστε σίγουροι ότι του χρόνου θα είναι στο πλευρό μας, προσφέροντας τα μέγιστα στο τουρνουά και στο μπάσκετ της πόλης μας, όπως έκανε όλα τα χρόνια.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής,
Αποστόλης Σουλιώτης
Νίκος Τζώρας
Αλκίνοος Κωνής
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου