Γέμισαν τα παράλια της Ηπείρου το τριήμερο.. | Epirus World

Γέμισαν τα παράλια της Ηπείρου το τριήμερο..

Τις καλύτερες ημέρες του Αυγούστου θύμιζαν τα παράλια της Ηπείρου τα οποία γέμισαν στην κυριολεξία κατά την διάρκεια του τριημέρου. Τόσο οι Γιαννιώτες όσο όμως και επισκέπτες από άλλες περιοχές της χώρας επέλεξαν να εγκαταλείψουν για λίγο τα αστικά κέντρα και να απολαύσουν στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Οι παραλίες της Πρέβεζας, η πάντα γοητευτική Πάργα και τα παράλια της Θεσπρωτίας κυρίως τα Σύβοτα και η Πέρδικα είχαν την τιμητική τους. Τη δυνατότητα για την πρώτη μεγάλη έξοδο του καλοκαιριού έδωσε η ολοκλήρωση των πανελλήνιων εξετάσεων για τους περισσότερους μαθητές.

Έτσι οι οικογένειες μετά από μία εξαιρετικά πιεστική περίοδο κατάφεραν να πάρουν μικρή ανάσα. Εξαίρεση οι υποψήφιοι που έχουν ακόμη εκκρεμότητες, κυρίως αυτοί που την Τρίτη διαγωνίζονται στο μάθημα της Βιολογίας.

Το γεγονός δε ότι στις 7 Ιουλίου θα γίνουν οι εθνικές εκλογές έχει αναπροσαρμόσει για πολλούς εργαζόμενους τις καλοκαιρινές άδειες. Έτσι όλοι βρήκαν μία καλή ευκαιρία για να κάνουν μίνι διακοπές το τριήμερο.

Οι τιμές στην παραλιακή ζώνη της Ηπείρου χαρακτηρίζονται προσιτές τόσο για την διαμονή όσο και για την διατροφή.

Τα Σύβοτα αναδεικνύονται και φέτος αγαπημένος προορισμός για Έλληνες αλλά και ξένους με την πληρότητα στα καταλύματα να φτάνει το διάστημα αυτό στο 100%. Όπως σημειώνουν επιχειρηματίες της περιοχής οι επενδύσεις σε νέες μονάδες που έγιναν τα τελευταία χρόνια έδωσαν νέες δυνατότητες και προοπτικές στην περιοχή.

Ένα από τα πιο ωραία νεότευκτα καταλύματα είναι το Casa Sivota που προσφέρει οικογενειακές διακοπές σε ένα πανέμορφο περιβάλλον.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι νέες ξενοδοχειακές μονάδες που κατασκευάστηκαν και κατασκευάζονται σε όλη την παραλιακή ζώνη αποδεικνύουν τις δυνατότητες τουριστικές ανάπτυξης της Ηπείρου.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου