Έκλεισαν τα γαλάζια ψηφοδέλτια | Epirus World

Έκλεισαν τα γαλάζια ψηφοδέλτια

Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας και με την προεκλογική εκστρατεία να βρίσκεται σε εξέλιξη, φαίνεται ότι ολοκληρώθηκαν τα γαλάζια ψηφοδέλτια και για τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την Τρίτη –εκτός απροόπτου- καθώς την Τετάρτη θα πρέπει να κατατεθούν στα Πρωτοδικεία για να ακολουθήσει η επίσημη ανακήρυξη. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης που είχε συναντήσεις με κομματικά στελέχη και εν δυνάμει υποψηφίους επίσημα απέφυγε κάθε αναφορά. Ωστόσο φέρεται να έκανε γνωστό ότι την Τρίτη θα γίνουν οι ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ψηφοδέλτιο του Νομού Ιωαννίνων έκλεισε χωρίς να υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις μετά την κάθοδο του Γιώργου Αμυρά.

Ο νυν βουλευτής Κώστας Τασούλας, ο πρώην βουλευτής Σταύρος Καλογιάννης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αμυράς και ο οικονομολόγος από τη γενιά των νέων και των στελεχών του μητρώου Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης αποτελούν την ανδρική ομάδα του ψηφοδελτίου.

Οι τρεις γυναίκες που μετέχουν είναι η γιατρός, πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαρία Κεφάλα, η δικηγόρος Μαρία Τσολάκη και η γεωτεχνικός Σοφία Τζαρούχη.

Στο Νομό της Άρτας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και επί σειρά ετών περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Παπαδημητρίου και ο πρώην δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Στάθης Γιαννούλης.

Στο Νομό Πρέβεζας η ισχυρή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο είναι αυτή του Σπύρου Κυριάκη ενώ στο Νομό Θεσπρωτίας θα βρεθούν και πάλι στο ψηφοδέλτιο ο νυν βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας και ο πρώην βουλευτής Αντώνης Μπέζας.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου