Το ψάχνει για πρόταση ο Λιβάια | Epirus World

Το ψάχνει για πρόταση ο Λιβάια

Στην ΑΕΚ είναι ξεκάθαροι σχετικά με το μέλλον του Μάρκο Λιβάια στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ: Δεν υπάρχει κάποια πρόταση και αν υπάρξει τέτοια τα 4 εκατ. ευρώ δεν είναι ποσό τέτοιο που θα βάλει στη διαδικασία την Ένωση και τη διοίκησή της να μπει έστω σε κουβέντα ενδεχόμενης πώλησής του. Κοινώς τα χρήματα που αξιώνει η ΑΕΚ για να μπει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για την παραχώρηση του Κροάτη μεσοεπιθετικού είναι κοντά και ίσως πάνω από τα 7 με 8 εκατ. ευρώ! Τώρα αν και πού θα τα βρει αυτά τα χρήματα με τη σεζόν που έκανε πέρυσι ο Λιβάια είναι μια άλλη συζήτηση που δεν χρειάζεται να μας απασχολήσει ακόμη...
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι (και) ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Κροάτη άσο και φέρεται να 'χει εισηγηθεί για την παραμονή του στο ρόστερ της ΑΕΚ. Το θέμα που τίθεται είναι: τι σκέφτεται ο ίδιος ο Λιβάια... Η αλήθεια είναι πως δεν είναι... τρελαμένος για να φύγει από την Ένωση και να βρει άλλη ποδοσφαιρική στέγη μακριά από την Ελλάδα και την Αθήνα. Περνάει πολύ καλά στη χώρα μας και γνωρίζει ότι μπορεί και έχει πολλά ακόμη να δώσει στο club που και ο ίδιος έχει δεθεί και γουστάρει.
Ωστόσο δεν θα έλεγε ποτέ όχι σε μια πρόταση που θα ικανοποιούσε την ΑΕΚ και ακόμη περισσότερο τον ίδιο με ένα συμβόλαιο που θα του έφερνε ένα ποσό κοντά (και λίγο ίσως πάνω) στο ένα εκατ. ευρώ καθαρές ετήσιες απολαβές! Κάτι που δεν θα γίνει άμεσα -και όσο βρίσκεται- από την ελληνική ομάδα. Για τον λόγο αυτό σύμφωνα με όσα λέγονται από ατζέντηδες σε Ελλάδα και Κροατία, ο Λιβάια ψάχνεται για πρόταση. Κι όταν σημειώνουμε «ο Λιβάια ψάχνεται για πρόταση», προφανώς και εννοούμε τον ατζέντη του που φέρεται να του 'χει γνωστοποιήσει ότι δύναται να του βρει κάτι πολύ καλύτερο σε οικονομικό επίπεδο.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει έως το τέλος του καλοκαιριού (ίσως και πολύ νωρίτερα βέβαια) με τον Μάρκο Λιβάια ο οποίος συνεχίζει άνετος και ήσυχος τις διακοπές του με τη σύζυγό του και την κορούλα του χωρίς να προβληματίζεται ιδιαίτερα...
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου