Ολυμπιακός: Πλησιάζει στον Πειραιά ο Μάρκους Μπεργκ | Epirus World

Ολυμπιακός: Πλησιάζει στον Πειραιά ο Μάρκους Μπεργκ

Ο Ολυμπιακός έχει βρει την φόρμουλα για τον τρίτο χρόνο συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει πλήρης ταύτιση στο οικονομικό σκέλος.
Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τρίτο χρόνο συμβολαίου υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και με deal για 2+1. Στο οικονομικό σκέλος δεν προκύπτει ακόμα απόλυτη συμφωνία και αυτό είναι που απομένει για να επέλθει οριστικά πλέον η συμφωνία.
Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει, πάντως, από το 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως και έφτασαν πλέον στο σημείο που να είναι ιδιαίτερα κοντά (τα όσα ζητάει ο διεθνής επιθετικός με τα όσα του προσφέρουν οι Πειραιώτες).
Ο Μπεργκ, με τα τωρινά δεδομένα, καλύτερη πρόταση δεν έχει και οι ενδείξεις συνεχίζουν να δείχνουν πως οδεύει προς τον Πειραιά και μπορεί ακόμα και μες στην εβδομάδα να μπορέσει να γίνει επίσημη πλέον αυτή η μεταγραφική εξέλιξη.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου