Συνάντηση ΕΝ.ΑΞ.ΗΠ με τον υποψήφιο Βουλευτή Ν.Δ κ. ΣΤΥΛΙΟ | Epirus World

Συνάντηση ΕΝ.ΑΞ.ΗΠ με τον υποψήφιο Βουλευτή Ν.Δ κ. ΣΤΥΛΙΟ

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, η Ένωση Αξιωματικών Ηπείρου, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο, το Γ.Γ και λοιπά μέλη του Δ.Σ, πραγματοποίησε συνάντηση με τον υποψήφιο βουλευτή Ν.Δ Νομού Άρτας, κ. Στύλιο Γεώργιο.
    Κατά τη συνάντηση τέθηκαν τα κυριότερα ζητήματα της Ένωσής μας σε θεσμικό, υπηρεσιακό και οικονομικό επίπεδο και αναδείχτηκαν τα προβλήματα εκείνα που αφορούν το προσωπικό, τον ελλιπή και παλιό στόλο οχημάτων, καθώς και την αναγκαιότητα αξιοποίησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων για την αντικατάσταση των οχημάτων. Τονίστηκε επίσης στον κ. Βουλευτή, η αναγκαιότητα άμεσης πρόσληψης προσωπικού.
   Όσον αφορά τον κίνδυνο των πρόωρων και αυτεπάγγελτων συνταξιοδοτήσεων νυν υψηλόβαθμων και έμπειρων Αξιωματικών (από τη ψήφιση νόμου Κατρούγκαλου) ο Πρόεδρος της Ένωσής μας αιτήθηκε την άμεση αλλαγή της κείμενης νομοθεσίας που οδηγεί ουσιαστικά σε ΑΠΟΛΥΣΗ παραγωγικών και έμπειρων Αξιωματικών που δεν συμπληρώνουν καν τριάντα (30) χρόνια υπηρεσίας και πρότεινε την προώθηση άμεσης τροποποίησης.
   Από την πλευρά του, ο κ. Στύλιος αναγνώρισε το έργο και την καθημερινή προσφορά του Έλληνα αστυνομικού στην κοινωνία και μας διαβεβαίωσε ότι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της παράταξής του, είναι η προστασία του εννόμου αγαθού της ασφάλειας των πολιτών ενώ επίσης δήλωσε ότι θα εξετάσει τα οικονομικά - θεσμικά θέματα που μας αφορούν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θεόδωρος ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χριστόφορος ΚΟΛΙΟΣ
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου