Οι Σκανδιναβοί επιλέγουν Ήπειρο!! Πρεμιέρα πτήσεων και από το Όσλο.. | Epirus World

Οι Σκανδιναβοί επιλέγουν Ήπειρο!! Πρεμιέρα πτήσεων και από το Όσλο..

Περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά είναι οι προορισμοί του εξωτερικού με τους οποίους συνδέεται το αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Το μεγάλο άνοιγμα έγινε στις Σκανδιναβικές χώρες χάρη στην Apollo, η οποία επέμεινε πριν τρία χρόνια και παρά τις δυσκολίες λόγω έλλειψης καυσίμων, να φέρει τις πρώτες πτήσεις και στην πορεία τις πολλαπλασίασε. Φυσικά προβλήματα όπως αυτό των καυσίμων λύθηκαν οριστικά ενώ σύντομα ολοκληρώνονται τα έργα επέκτασης και εκσυγχρονισμού που είχαν ξεκινήσει το… μακρινό 2006! Οι πτήσεις που συνδέουν τα Γιάννινα με άλλους προορισμούς είναι τσάρτερ και μεταφέρουν τουρίστες.

Οι περισσότεροι κατά την θερινή περίοδο έχουν ως βασικούς προορισμούς την Πάργα και τα Σύβοτα όμως στον τουριστικό χάρτη έχει μπει πλέον και το Ζαγόρι.

Στα δρομολόγια που ξεκίνησαν από τα μέσα Μαΐου προστέθηκε από την Δευτέρα κι ένα ακόμη. Πρόκειται για πτήση από το Όσλο η οποία γίνεται και πάλι για λογαριασμό της Apollo μεταφέροντας τουρίστες για τα παράλια της Ηπείρου.

Έτσι οι προορισμοί με τους οποίους συνδέονται τα Γιάννινα ανέρχονται πλέον στους πέντε.

Πρόκειται για την Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ στη Σουηδία, την Κοπεγχάγη και το Μπιλούντ καθώς καιι το Όσλο στη Νορβηγία.

Φυσικά συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες πτήσεις της Tus οι οποίες συνδέουν τα Γιάννινα με την Λάρνακα ενώ σε υψηλά επίπεδα κινούνται οι κρατήσεις και στις δύο εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια εσωτερικού, την Aegean και τη Sky.

Το αεροδρόμιο Ιωαννίνων φαίνεται  ότι έχει αφήσει οριστικά στο παρελθόν τα «πέτρινα χρόνια» και αποδεικνύεται ότι μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην τουριστική ανάπτυξη ολόκληρης της Ηπείρου.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου