Ένας στον αγώνα, πολλοί στην αναμονή και ο Μητσοτάκης στο Μέτσοβο! | Epirus World

Ένας στον αγώνα, πολλοί στην αναμονή και ο Μητσοτάκης στο Μέτσοβο!

Την προεκλογική του εκστρατεία στο Νομό Ιωαννίνων ξεκίνησε και επίσημα ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος είχε συναντήσεις τόσο με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όσο και με νέους που όπως ο ίδιος σχολίασε «θέλουν τον τόπο αλλιώς».  Η υποψηφιότητα του Γιώργου Αμυρά ανακοινώθηκε προ λίγων ημερών από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας προκαλώντας έκπληξη στην περιοχή όπου ανέμεναν πάνω από οκτώ ενδιαφερόμενοι να πάρουν το πράσινο φως και μαζί θέση στο ψηφοδέλτιο. Παρότι η προεκλογική αυλαία άνοιξε, η Νέα Δημοκρατία ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά της.

Τόσο στο Νομό Ιωαννίνων όσο και στους υπόλοιπους νομούς της Ηπείρου οι υποψήφιοι προς το παρόν εικάζονται, χωρίς φυσικά να είναι τίποτα δεδομένο μέχρι την ώρα των επίσημων ανακοινώσεων.

Οι μόνοι που θεωρούνται σίγουροι είναι οι εν ενεργεία βουλευτές Κώστας Τασούλας, Γιώργος Στύλιος, Στέργιος Γιαννάκης και Βασίλης Γιόγιακας.

Φυσικά υπάρχουν οι εν δυνάμει ορισμένοι εκ των οποίων έχουν προχωρήσει και στην απαραίτητη προετοιμασία.

Το πιθανότερο είναι ότι οι ανακοινώσεις για τα γαλάζια ψηφοδέλτια θα γίνουν την Παρασκευή.

Δύο εικοσιτετράωρα αργότερα αναμένεται στην Ήπειρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες και χωρίς ακόμη το πρόγραμμά του να έχει οριστικοποιηθεί, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από το Νομό Ιωαννίνων με βασικό προορισμό το Μέτσοβο.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Άρτα και την Πρέβεζα και θα καταλήξει στην Λευκάδα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου