Σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις με φορείς και ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε ο Σπύρος Κυριάκης | Epirus World

Σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις με φορείς και ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε ο Σπύρος Κυριάκης

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις συναντήσεις του με πολίτες, φορείς και αιρετούς ο Υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας με την Νέα Δημοκρατία, Σπύρος Κυριάκης.
Χθες Τρίτη πρωινές ώρες επισκέφθηκε τους Λιμενεργάτες της Πρέβεζας, με τους οποίους συζήτησε για την καθημερινότητα τους, τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του λιμανιού. Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τον Νομό. Μαζί μοιράστηκαν ανησυχίες, προβληματισμούς αλλά και στόχους για την Πρέβεζα.
Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νίκο Καλαντζή, ο οποίος ενημέρωσε τον Σπύρο Κυριάκη για τις προοπτικές της περιοχής και τα έργα που δρομολογούνται.
Στην πορεία επισκέφθηκε το κέντρο υγείας καθώς και τα καταστήματα της περιοχής ενώ τις απογευματινές ώρες κατευθύνθηκε στα χωριά του Φαναρίου και συγκεκριμένα στα Μουζακεϊκα,στο Νάρκισσο,στο Βουβοπόταμο και στο Σκεπαστό.
Μια ημέρα με πολλές παραστάσεις και από τους 3 Δήμους της Πρέβεζας,μια ημέρα με σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης με τους οποίους η ΝΔ θα κληθεί να συνεργαστεί την επόμενη μέρα.
Η Ελλάδα Αλλάζει!»
#metonkyriako #metonkyriaki
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου