Σήμερα το εμβληματικό έργο "Άξιον Εστί" των Οδυσσέα Ελύτη και Μίκη Θεοδωράκη στο Αρχαίο Ωδείο της Νικόπολης! | Epirus World

Σήμερα το εμβληματικό έργο "Άξιον Εστί" των Οδυσσέα Ελύτη και Μίκη Θεοδωράκη στο Αρχαίο Ωδείο της Νικόπολης!

Ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρεθούν σήμερα Σάββατο και ώρα 9 το βράδυ, στο Αρχαίο Ωδείο της Νικόπολης καθώς ο ιδιαίτερος αυτός χώρος θα φιλοξενήσει ήχους, μελωδίες, συναισθήματα, γεγονότα και οραματισμούς που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορικής και αισθητικής ταυτότητας της Ελλάδας. Ο λόγος για την παρουσίαση του εμβληματικού έργου "Άξιον Εστί" των Οδυσσέα Ελύτη και Μίκη Θεοδωράκη,με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Συντελεστές της εκδήλωσης είναι ο λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης, ο ψάλτης Γιώργος Ματθαιακάκης και ο ηθοποιός Χριστόδουλος Στυλιανού, ενώ συμμετέχει μικρή συμφωνική και λαϊκή Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Θεόδωρου Γ.Λεμπέση. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφέρεια Ηπείρου -Π.Ε Πρέβεζας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και η Χορωδία "Αρμονία" η οποία θα συμμετάσχει και στην παρουσίαση γιορτάζοντας με αυτό τον τρόπο τα 50 χρόνια συνεχούς προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. 

Η "Αρμονία" θα "συμπράξει" επί σκηνής με την Μικτή Χορωδία Πάργας, ενώ την μουσική διδασκαλία και των δύο σχημάτων έχει η Ανέλια Στεφάνοβα. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 7.45μ.μ και θα κλείσουν στις 8.45μ.μ, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για όσους δεν καταφέρουν να μπουν στον χώρο του Ωδείου θα υπάρχει προτζέκτορας από όπου θα μεταδίδεται η συναυλία.Χθες στον ιδιαίτερο χώρο του Αρχαίου Ωδείου πραγματοποιήθηκε η πρόβα που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη σημερινή μεγάλη βραδιά πολιτισμού για την πόλη, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας





Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου