«Σταυρόλεξο» τα ψηφοδέλτια για Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ | Epirus World

«Σταυρόλεξο» τα ψηφοδέλτια για Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η κατάρτιση του ψηφοδελτίου τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Ιωαννίνων. Εν αναμονή της επίσημης προκήρυξης των εθνικών εκλογών τα επιτελεία των κομμάτων σβήνουν και γράφουν ονόματα. Ο γρίφος του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας γίνεται ακόμη μεγαλύτερος καθώς τις τελευταίες ώρες φέρεται ως βέβαιη η συμμετοχή του εξ Αθηνών Γιώργου Αμυρά, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Νομό Ιωαννίνων. Έτσι η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς ήδη οι ενδιαφερόμενοι ήταν υπερδιπλάσιοι των θέσεων.

Σημειώνεται ότι στα ψηφοδέλτια του Νομού Ιωαννίνων περιλαμβάνονται μετά την αύξηση της γυναικείας ποσόστωσης τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες.

Και από δω ξεκινά ο πονοκέφαλος του ΚΙΝΑΛ το οποίο είχε ανακοινώσει ονόματα εδώ και αρκετούς μήνες.

Όπως είναι γνωστό το Κίνημα Αλλαγής έχει γνωστοποιήσει ότι στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ιωαννίνων θα περιλαμβάνονται οι Μιχάλης Κασσής, Κώστας Γάτσιος, Νίκος Γκόλας, Θανάσης Μανταλόβας και Σωτήρης Ζαρπαλάς.

Ένας εκ των πέντε θα πρέπει πλέον να «κοπεί» με ότι αυτό συνεπάγεται για το φουρτουνιασμένο τοπίο του κόμματος.

Προβλέψεις και προγνωστικά μάλλον δεν χωρούν. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή καθώς αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων.  
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου