Ο Σπύρος Κυριάκης υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ήπειρο | Epirus World

Ο Σπύρος Κυριάκης υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ήπειρο

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθούν οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τις βουλευτικές έδρες  στις εκλογικές περιφέρειες ανά την Ελλάδα.
Μέχρι τότε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία. Χθες Κυριακή βρέθηκε στα Γιάννενα και την Άρτα.
Στα Γιάννενα τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από την Πρέβεζα Σπύρος Κυριάκης. Η συνάντηση τους πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα καθώς, είναι γνωστό ότι ο Σπύρος Κυριακής διατηρεί διαχρονικά άριστη σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη. Έβγαλαν μάλιστα και selfie «νίκης», όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος ο Σπύρος Κυριάκης, δηλώνοντας «έτοιμοι να την μεγάλη μάχη των εκλογών!»


Στη συνέχεια ο Σπύρος Κυριάκης ακολούθησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στην Άρτα, όπου  ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε σε άλλη μία θεματική εκδήλωση που διοργανώνει ενόψει των εκλογών αντί των παραδοσιακών προεκλογικών συγκεντρώσεων. Σε αυτή ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με πολίτες για τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις του πρωτογενούς τομέα.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου