Μέσω της υλοποίησης της πράξης θα δημιουργηθεί ένα καινοτόμο προϊόν με επιστημονική τεκμηρίωση ως "πράσινο κοτόπουλο ελεύθερο χρήσης αντιβιοτικών", θα ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι μεταφοράς γονιδίων ανθεκτικότητας σε βακτήρια που μπορούν να επιφέρουν βλάβες στην υγεία του ανθρώπου, ενώ θα γίνει πράξη και η υποστήριξη της Ελληνικής πτηνοτροφικής παραγωγής με ένα μοναδικό και διακριτό σύστημα παραγωγής με σημασία παγκόσμιας εμβέλειας, την οποία δεν θα μπορούσε να αποκτήσει μέσω των συμβατικών μεθόδων βιομηχανικού τύπου παραγωγής.
Στο έργο συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων η ΠΙΝΔΟΣ, το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και άλλοι επιστημονικοί φορείς.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου