Έχασε το πορτοφόλι της στην Ε.Ο Πρέβεζας – Ιωαννίνων, αλλά ευτυχώς το βρήκε ένας σωστός άνθρωπος | Epirus World

Έχασε το πορτοφόλι της στην Ε.Ο Πρέβεζας – Ιωαννίνων, αλλά ευτυχώς το βρήκε ένας σωστός άνθρωπος

Ένα διαφορετικό περιστατικό απώλειας πορτοφολιού σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Πρέβεζα. Γύρω στις 18:00 μ.μ και ενώ ένας 68χρονος πήγαινε από την Πρέβεζα προς το χωριό του, την κάτω Μυρσίνη, μετά την Αρχαία Νικόπολη,εντόπισε στον δρόμο ένα πορτοφόλι.

Χωρίς να το σκεφτεί κάλεσε την αστυνομία στην οποία παρέδωσε το πορτοφόλι, το οποίο ήταν γεμάτο με κάρτες τραπεζών, δίπλωμα και ταυτότητα.

Λίγο αργότερα το τηλέφωνο του χτύπησε και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η κάτοχος του πορτοφολιού η οποία είναι από τον Άσσο Πρέβεζας και κάλεσε τον 68χρονο για να τον ευχαριστήσει. Μάλιστα του εξήγησε και πως έχασε το πορτοφόλι της λέγοντας του πως το άφησε  στην οροφή του αυτοκινήτου για να βάλει τα ψώνια στο πορτ μπαγκαζ και το ξέχασε εκεί.

Σίγουρα η γυναίκα από τον Άσσο ήταν τυχερή στην ατυχία της γιατί μπορεί να έχασε το πορτοφόλι της, αλλά ευτυχώς το βρήκε ένας σωστός άνθρωπος με όραση «αετού».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου