Υπερσύγχρονος εξοπλισμός από το «Σ. Νιάρχος» | Epirus World

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός από το «Σ. Νιάρχος»

Υπογράφτηκε από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, τον Υπουργό και Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, τον Υπουργό Οικονομικών καθώς και από τους εκπροσώπους του κοινωφελούς Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», η σύμβαση του έργου προμήθειας και εγκατάστασης ενός συγκροτήματος ιατρικού εξοπλισμού PET/CT (Τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων) και μιας μονάδας παραγωγής ραδιοφαρμάκων (Κύκλοτρον), που εντάσσεται στο πλαίσιο της δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», συνολικού προϋπολογισμού δεκαεπτά εκατομμυρίων (17.000.000) Ευρώ.

Ο εξοπλισμός που αφορά το Νοσοκομείο μας είναι της τάξης των τεσσάρων εκατομμυρίων (4.000.000) Ευρώ και θα αναβαθμίσει σημαντικά την παροχή υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας, ιδιαίτερα στις ειδικότητες της Ογκολογίας και της Νευρολογίας καθώς ο εξοπλισμός αυτός αποτελεί τεχνολογία αιχμής για το Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου.

Οι πολίτες της περιοχής που μέχρι σήμερα αναζητούσαν τις υπηρεσίες αυτές σε Νοσοκομεία των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης, πλέον θα είσαι σε θέση να εξυπηρετούνται στον τόπο τους. Η υλοποίηση του τεράστιου αυτού έργου, απαιτεί τη συνέργεια Υπηρεσιών, Διοίκησης και Φορέων της περιοχής για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ με την ευκαιρία αυτή θέλει για άλλη μια φορά να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της τόσο προς το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο σταθερά ενισχύει το Νοσοκομείο μας με σημαντικές παρεμβάσεις και δωρεές, όσο και προς το Υπουργείο Υγείας που ενέταξε το Νοσοκομείο μας στο συγκεκριμένο έργο της δωρεάς.

Ευχαριστίες εκφράζονται και προς όλο το εμπλεκόμενο προσωπικό που με ευσυνειδησία συνέβαλε στο να ετοιμαστούν και να διεκπεραιωθούν όλα τα απαραίτητα τεχνικά και διοικητικά προαπαιτούμενα για την ένταξη του έργου.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου