Στο «τιμόνι» του ΠΑΣ Πρέβεζα ο Μιχάλης Βλάχος | Epirus World

Στο «τιμόνι» του ΠΑΣ Πρέβεζα ο Μιχάλης Βλάχος

Στα νέα γραφεία του σωματείου στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 32 (Χάνια, εντός στοάς) παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της ομάδας το πρωί της Πέμπτης ενώπιον των εκπροσώπων του τοπικού Τύπου, ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Μιχάλης Βλάχος.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Τάσος Αμάραντος, ο οποίος ανέφερε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, γιατί πρώτα απ’ όλα σας υποδεχόμαστε στον καινούριο χώρο της ομάδας, στα καινούρια γραφεία της ομάδας. Το νέο Δ.Σ. και προσωπικά ο Πρόεδρος ο Βασίλης Τριάντος είπε ότι δε γίνεται η ομάδα να μην έχει γραφεία. Βρήκαμε αυτό το χώρο, ο οποίος θέλει ακόμη μερικές πινελιές για να είναι έτοιμος. Είναι τα πρώτα γραφεία της ομάδας. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τα πλάνα το γραφείο αυτό δε θα μας χωράει του χρόνου και θα πρέπει να πάμε σε άλλα.

Έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε το νέο προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα, το Μιχάλη Βλάχο. Το όνομά του και η πορεία του είναι γνωστά. Και ως προπονητής και ως ποδοσφαιριστής”.

Τον νέο τεχνικό των “κιτρινόμαυρων” καλωσόρισε ο Πρόεδρος του σωματείου Βασίλης Τριάντος:

“Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή. Με το Μιχάλη Βλάχο έχουμε προσωπικές σχέσεις. Είμαστε χρόνια φίλοι, γι’ αυτό και μας έκανε την τιμή να έρθει στην ομάδα. Το πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας θα το υλοποιήσουμε με τη βοήθεια του Μιχάλη. Είναι ένας άνθρωπος του χώρου και τον εκτιμούμε και ως ποδοσφαιριστή και ως προπονητή. Νομίζω ότι θα τα πάμε μια χαρά και θα καταφέρουμε για αρχή να μείνουμε στην κατηγορία, που είναι και το πλάνο της ομάδας και γιατί όχι να βρεθούμε και στα play-off, αν όλα πάνε καλά”.

Ο Μιχάλης Βλάχος τόνισε από την πλευρά του:

“Να καλωσορίσω τα παιδιά από τον Τύπο της περιοχής. Η Πρέβεζα είναι μια πόλη που την ξέρω καλά. Πέρα από το Βασίλη, έχω και άλλους φίλους εδώ. Με τιμά η πρόταση που μου έκαναν. Το βιογραφικό μου είναι γνωστό. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τη διοίκηση είναι ότι θα δουλέψω πάρα πολύ σκληρά, για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική. Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα ανέβηκε και πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάξουμε αν μπορούμε να τερματίσουμε ακόμη πιο ψηλά. Να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα. Έχω μιλήσει με το συμβούλιο, έχουμε κάνει τα πλάνα μας, ξέρουμε τι θέλουμε. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει σύμπνοια στις αποφάσεις και στις σκέψεις. Έχουμε όλοι το ίδιο όραμα. Θα κοιτάξω να βοηθήσω και στο κομμάτι των ακαδημιών. Ήμουν 10 χρόνια στις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Μπορώ να βάλω κι εκεί μια πινελιά, ώστε η ομάδα αυτή να τροφοδοτείται με ποδοσφαιριστές και παιδιά από την περιοχή. Σε αυτές τις κατηγορίες και σε πόλεις όπως είναι η Πρέβεζα, η πλειοψηφία θα πρέπει να απαρτίζεται από παιδιά της περιοχής και από εκεί και πέρα θα πρέπει να προστεθούν κάποια παιδιά που θα κάνουν τη διαφορά, ώστε να δώσουν κάτι παραπάνω. Θα ξεκινήσουμε τέλη Ιουλίου. Θα πάμε λίγο χαλαρά στην αρχή για να δούμε την ομάδα πως λειτουργεί και μετά το δεκαπενταύγουστο θα μπούμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινά αργά. Θα είναι κουραστικό για τα παιδιά, αλλά μιας και είμαστε νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική μετά από χρόνια θα πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στην περιοχή”.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου