Ελλάδα-Αρμενία: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων | Epirus World

Ελλάδα-Αρμενία: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων


Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της θα παραταχθεί η εθνική Ελλάδας απέναντι στην Αρμενία, στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.
Ο Άγγελος Αναστασιάδης, στο 4-3-3 που θα παίξει η ομάδα του, επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, παρότι ο Βασίλης Μπάρκας ήταν ο μόνος που διασώθηκε κόντρα στους Ιταλούς, ενώ στα στόπερ επέλεξε τον Δημήτρη Σιόβα αντί του Κώστα Μανωλά, δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Αριστερό μπακ θα είναι ο Λεονάρντο Κούτρης, ενώ δεξί ο Χάρης Μαυρίας.
Ο Ζέκα επιστρέφει στον άξονα δίπλα στον Ανδρέα Σάμαρη, με «δεκάρι» τον Κώστα Φορτούνη. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Γιώργος Μασούρας, αριστερό ο Δημήτρης Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ευθύμης Κουλούρης.
Στον πάγκο για τη «γαλανόλευκη» θα βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Κότσιρας, Μπουχαλάκης, Μανωλάς, Ντουρμισάι, Σιώπης, Μπακασέτας, Βαλεριάνος, Κολοβός, Μάνταλος και Κουρμπέλης.
Για την Αρμενία, ο Αρμέν Γκιουλμπουντάγιαντς προτίμησε τους Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγκοριάν, Μιρκτσιάν, Γκαζαριάν, Μπαρσεγιάν, Χοβανισιάν, Μικιταριάν, Χαμπαρτσουμγιάν, Καραπετιάν και Ισκανγιάν.
Στον πάγκο των φιλοξενούμενων θα είναι οι: Μπεγκλαριάν, Αβαγκιάν, Μιρανιάν, Βοσκανιάν, Αβετισιάν, Μπαμπαγιάν, Αμπαρτσουμιάν, Χοβνανισιάν, Εντιγκαριάν, Χοβσεπιάν και Οζμπιλίς.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου