Διαδικτυακή φωτογραφική καμπάνια με θέμα την Ήπειρο | Epirus World

Διαδικτυακή φωτογραφική καμπάνια με θέμα την Ήπειρο

Το Δίκτυο Νέων Ηπείρου είναι μία νεοσύστατη ομάδα που απαρτίζεται από νέες και νέους από όλες της περιοχές της Ηπείρου. Σκοπός μας είναι η ενίσχυση, και η ανάδειξη της τοπικής κοινωνίας, και της Ηπείρου στο σύνολο, έχοντας σαν κεντρικό άξονα δράσης τους νέους, αλλά και την ευαισθητοποίηση τους για τον τόπο τους.

Σε αυτά τα πλαίσια διεξάγουμε μια διαδικτυακή φωτογραφική καμπάνια με θέμα την Ήπειρο. Συγκεντρώσαμε φωτογραφικό υλικό από τον ΦΩΣΠΙ (Φωτογραφικός Σύλλογος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), την ΕΦΕ Πρέβεζας (Ελληνική φωτογραφική εταιρία) καθώς και από άλλους φωτογράφους από όλη την ήπειρο, το οποίο πρόκειται να αναρτηθεί σταδιακά από τις 10 έως τις 20 Ιουνίου στη σελίδα μας, στο facebook καθώς και στο προφίλ μας στο Instagram.
Αν επιθυμείτε να ενισχύσετε την καμπάνια μας μπορείτε να στείλετε το υλικό σας, με το ονοματεπώνυμο, και την τοποθεσία που τραβήξατε τη φωτογραφία στο mail μας (epirusyouthnetwork@gmail.com).

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για νεότερες δράσεις μας.

Με τιμή,
Δίκτυο Νέων Ηπείρου

Facebook: Epirus Youth Network

Instagram: https://www.instagram.com/epirus_youth_network/?hl=el
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου